Termografi

​Termografi er en nem, hurtig og sikker måde at få et overblik på dit hus' isoleringsevne og tæthed

Sammen med mine mange års erfaring som tømrer kan jeg med termografiske billeder, give dig et godt overblik over om der er steder på huset som der kan optimeres, og som uddannet energivejleder kan jeg også vejlede dig i hvor meget du kan sparre på varmeregningen ved forskellige tiltag.

Med termografi Indvendig kan man bla. se om der huller i klimaskærmen, om der mangler loftisoleringen eller om der er kuldebroer.

Udvendig kan man bla se om der er hulmursisolering, om der tætnet rigtigt omkring vinduer og døre, eller om der er steder hvor varmen siver ud af huset.

Lige nu tilbyder jeg et facadetjek med udvendig og indvendig termografering af alle ydermure for bare 2500 kr. inkl. moms. ​Tilbudet gælder for huse op til 200 m2, i hele østjylland. billederne sendes på mail eler pr brev sammen med en kort beskrivelse.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på dit projekt

Du kan ringe til os ellers ringer vi gerne til dig​

Tlf.: ​22 79 39 46

Lad os snakke sammen om dit næste projekt. Indtast navn og nummer, så slår vi på tråden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trippel A noteret siden september 2015

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.